М'яка всередині, апетитна хрумка скоринка зверху - від цього поєднання відразу течуть слинки. Картопля по-селянськи виходить не гірше, ніж у Макдональдсі, а навіть краще, адже в ній не буде жодних "єшок" та консервантів. Кількість солі можна регулювати самостійно та додати улюблені спеції, щоб зробити картоплю особливою.
Картопля по-селянськи з хрусткою скоринкою - рецепт
Картоплю краще брати ту, яка швидко готується. Великі бульби розрізати на шість частин, дрібні - на чотири.
Завдяки куркумі картопля набуде апетитного золотистого відтінку, трави подарують неперевершений аромат, а паприка - насолоду. У рецепті можна використовувати абсолютно будь-які улюблені спеції та трави.
Складові:
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 1 кг картоплі
- 2 ст. л. рослинної олії
- 0,5 ч. л. куркуми
- 0,5 ч. л. прованських трав
- 0,5 ч. л. солодкої червоної паприки
- сіль за смаком
- 4 зубчики часнику
- 1 пучок кропу
Спосіб приготування:
- Картопля готується зі шкіркою, тому бульби потрібно добре вимити від бруду та видалити потемнілі ділянки.
- Картоплю розрізати на часточки і скласти у глибоку миску.
- У піалі змішати спеції, сіль і додати олію - перемішати.
- Спеції з олією влити в картоплю і добре перемішати.
- Дрібно порубати зелень, часник пропустити через прес і перемішати.
- Деко застелити пергаментним папером, висипати картоплю і розподілити так, щоб часточки не торкалися один одного.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин. Потім дістати картоплю, засипати зеленню з часником та запікати ще 5 хвилин. Так часник не встигне згоріти, а страва набуде приємного часникового смаку.
- Подавати можна зі сметаною.
Готово! Смачного.
Пропонуємо також скуштувати сирний омлет – рецепт ситної білкової страви на сковороді.