Пишні сирники без смаження: рецепт приготування десерту в духовці за 20 хвилин

Автор: Анастасия Березовская

Багато господинь відмовляються від приготування сирників через те, що їх доводиться смажити. Страва виходить жирною, та й сам процес готування не викликає задоволення. А тому немає нічого кращого, ніж приготувати сирники в духовці за 20 хвилин за одним із найлегших рецептів.

Пишні сирники без смаження: рецепт приготування десерту в духовці за 20 хвилин - today.ua

Сирники в духовці - рецепт

Складові:

  • 300 г 5% сиру
  • яйце
  • 3 ст. л. манки
  • ваніль за смаком
  • цукор за смаком

Пишні сирники без смаження: рецепт приготування десерту в духовці за 20 хвилин

Спосіб приготування:

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Сир віджати від зайвої рідини. Для цього його можна покласти в марлю і добре притиснути.
  2. У ємності змішуємо сир з манкою, ваніллю та цукром. Вбиваємо яйце. Перемішуємо та перебиваємо все занурювальним блендером.
  3. Залишаємо тісто настоюватися протягом 10 хвилин, щоб набрякла манка.
  4. Форму для запікання застеляємо пергаментним папером.
  5. З тіста формуємо кружечки - має вийти приблизно п'ять великих сирників.
  6. Запікати в розігрітій до 120 градусів духовці 12 хвилин. Після цього сирники перевернути та випікати ще 8 хвилин.
  7. Готову страву можна подавати зі сметаною, свіжими фруктами чи варенням.

Готово. Смачного.

Пропонуємо також спробувати приготувати лазанью з фаршем для новачків – це простий рецепт, який точно вийде.