Багато господинь відмовляються від приготування сирників через те, що їх доводиться смажити. Страва виходить жирною, та й сам процес готування не викликає задоволення. А тому немає нічого кращого, ніж приготувати сирники в духовці за 20 хвилин за одним із найлегших рецептів.
Сирники в духовці - рецепт
Складові:
- 300 г 5% сиру
- яйце
- 3 ст. л. манки
- ваніль за смаком
- цукор за смаком
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Сир віджати від зайвої рідини. Для цього його можна покласти в марлю і добре притиснути.
- У ємності змішуємо сир з манкою, ваніллю та цукром. Вбиваємо яйце. Перемішуємо та перебиваємо все занурювальним блендером.
- Залишаємо тісто настоюватися протягом 10 хвилин, щоб набрякла манка.
- Форму для запікання застеляємо пергаментним папером.
- З тіста формуємо кружечки - має вийти приблизно п'ять великих сирників.
- Запікати в розігрітій до 120 градусів духовці 12 хвилин. Після цього сирники перевернути та випікати ще 8 хвилин.
- Готову страву можна подавати зі сметаною, свіжими фруктами чи варенням.
Готово. Смачного.
Пропонуємо також спробувати приготувати лазанью з фаршем для новачків – це простий рецепт, який точно вийде.