Пиріг з варенням і без яєць: простий рецепт незвичайного, але смачного десерту із старих запасів продуктів

Автор: Анастасия Березовская

За наявності чаю та варення можна приготувати дуже смачний та незвичайний за смаком десерт. Цей рецепт краще завжди тримати під рукою, щоб побалувати рідних, навіть якщо вдома практично не лишилося продуктів.

Пиріг з варенням і без яєць: простий рецепт незвичайного, але смачного десерту із старих запасів продуктів - today.ua

Враховуючи, що ціни після повномасштабного вторгнення РФ в Україну серйозно злетіли, і не кожен може собі дозволити таке задоволення, як випічка з яйцями, пропонуємо спробувати цей рецепт пісного пирога.

Пиріг з варенням і без яєць - рецепт

Варення можна взяти абсолютно будь-яке, але ягідне може зробити колір пирога сіруватим. Якщо варення досить солодке, цукру можна взяти менше.

Складові:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • 250 мл чорного чаю
  • 3 ст. л. варення
  • 60 г цукру
  • 250 г борошна
  • 16 г розпушувача
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • 50 г горіхів
  • дрібка солі

Пиріг з варенням і без яєць: простий рецепт незвичайного, але смачного десерту із старих запасів продуктів

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Спосіб приготування:

  1. Зробити чайну заварку, чим вона буде міцнішою, тим більш насиченим буде смак пирога.
  2. Додати в чай сіль, цукор та варення – перемішати.
  3. Додати олію.
  4. Просіяне борошно змішати з подрібненими горіхами і розпушувачем.
  5. Поступово додаючи борошно в чайну заварку, добре перемішуйте тісто, щоб не вийшло грудок. За консистенцією воно має бути густим – щоб стояла ложка.
  6. Форму для запікання змащуємо олією, виливаємо тісто. Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, як правильно приготувати млинці та назвали три часті помилки, які псують смак страви.

Головне