Печінкові котлети стануть шедевром: названо один ключовий секретний інгредієнт

Автор: Анастасия Березовская

Печінкові котлети – страва на любителя. Однак якщо його правильно приготувати, то діти навіть не зрозуміють, що котлети виготовлені з печінки. Досвідчені господині розповіли, що додати до рецепту, щоб м'ясо вийшло соковитим, пишним та апетитним.

Печінкові котлети стануть шедевром: названо один ключовий секретний інгредієнт - today.ua

Печінкові котлети - рецепт із секретним інгредієнтом

У рецепті ми використовуватимемо манку, так котлети виходять ситними. А ось головним секретним інгредієнтом у даному рецепті є смажена цибуля, саме завдяки їй котлети вийдуть м'якими та соковитими.

Краще віддавати перевагу яловичій печінці, але цілком підійде свиняча, куряча печінка або печінка індички.

Складові:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • 600 г яловичої печінки
  • 150 г сала (свіжого чи солоного)
  • 4-5 ст. л. манної крупи
  • 1 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
  • цибулина
  • рослинна олія

Печінкові котлети стануть шедевром: названо один ключовий секретний інгредієнт

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Печінку перед приготуванням очищаємо від плівок і прожилок і подрібнюємо в м'ясорубці або блендері. Туди ж подрібнюємо сало.
  2. У фарш додаємо сіль, перець і манку - перемішуємо, і даємо настоятися 30 хвилин, щоб набухла крупа.
  3. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді з олією.
  4. Додаємо цибулю у фарш.
  5. На добре розігрітій сковороді з олією обсмажуємо котлети з усіх боків по три хвилини на помірному вогні. Кришкою накривати не потрібно.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, як смачно запекти рибу з помідорами та сиром – простий рецепт на будь-який випадок.

Головне