Від печінкового чи м'ясного не відрізнити - рецепт ароматного квасолевого паштету

Автор: Анастасия Березовская

М'ясний та печінковий паштет – це дуже смачна страва. Але якщо ви вегетаріанець або у вас немає можливості або часу купити м'ясо, можна приготувати паштет із квасолі, який на смак практично неможливо відрізнити від класичного варіанту.

Від печінкового чи м'ясного не відрізнити - рецепт ароматного квасолевого паштету - today.ua

Паштет із квасолі – рецепт

Складові:

  • 1,5 склянки квасолі
  • 0,5 склянки волоських горіхів
  • 2 цибулини
  • 50 г олії
  • 2 зубчики часнику
  • 1 лавровий листочок
  • Сіль на смак

Від печінкового чи м'ясного не відрізнити - рецепт ароматного квасолевого паштету

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Пенсії у червні нарахують одразу за кілька місяців, - ПФУ

У ТЦК повідомили, за що українцям може загрожувати до 8 років ув'язнення

У Міноборони назвали топ-7 найбільш затребуваних вакансій у ЗСУ

Українські солдати збивають дрони з югославських зенітних гармат Zastava

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Квасолю промити та залити водою – залишити на ніч.
  2. Квасолю поставити на вогонь, додати лавровий лист, і варити до готовності або навіть довше, щоб вона була дуже м'якою і розвалювалася.
  3. Зливаємо квасолю, але воду після варіння не виливаємо, а залишаємо.
  4. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на розпеченій сковороді з олією.
  5. Горіхи підсушуємо на сухій сковороді та подрібнюємо. Можна пересипати в пакет і використовувати качалку.
  6. У блендер відправляємо остиглу квасолю, цибулю, горіхи, видавлюємо через прес часник або дрібно нарізаємо - перебиваємо. Додаємо столову ложку рослинної олії, солимо до смаку, якщо потрібно, додаємо трохи води після варіння квасолі і ще раз перебиваємо блендером.
  7. Найкраще подавати з грінками або чорним хлібом.

Готово! Смачного.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, який інгредієнт потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли пишними, соковитими та смачними.