М'ясний та печінковий паштет – це дуже смачна страва. Але якщо ви вегетаріанець або у вас немає можливості або часу купити м'ясо, можна приготувати паштет із квасолі, який на смак практично неможливо відрізнити від класичного варіанту.
Паштет із квасолі – рецепт
Складові:
- 1,5 склянки квасолі
- 0,5 склянки волоських горіхів
- 2 цибулини
- 50 г олії
- 2 зубчики часнику
- 1 лавровий листочок
- Сіль на смак
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Квасолю промити та залити водою – залишити на ніч.
- Квасолю поставити на вогонь, додати лавровий лист, і варити до готовності або навіть довше, щоб вона була дуже м'якою і розвалювалася.
- Зливаємо квасолю, але воду після варіння не виливаємо, а залишаємо.
- Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на розпеченій сковороді з олією.
- Горіхи підсушуємо на сухій сковороді та подрібнюємо. Можна пересипати в пакет і використовувати качалку.
- У блендер відправляємо остиглу квасолю, цибулю, горіхи, видавлюємо через прес часник або дрібно нарізаємо - перебиваємо. Додаємо столову ложку рослинної олії, солимо до смаку, якщо потрібно, додаємо трохи води після варіння квасолі і ще раз перебиваємо блендером.
- Найкраще подавати з грінками або чорним хлібом.
Готово! Смачного.
Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, який інгредієнт потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли пишними, соковитими та смачними.