Омлет в лаваші – страва дуже варіативна. Навіть найвибагливіший гурман може вибрати начинку на свій розсуд і отримати задоволення, насолоджуючись кулінарним шедевром. Довго возитися біля плити вам не доведеться, а результат порадує. Крім того, в це блюдо, як і у піцу, можна сміливо відправляти те, що завалялося в холодильнику.
Омлет в лаваші на сніданок
- 1 лист вірменського лаваша
- 3 яйця
- 200 мл молока
- Сіль і спеції за смаком
Для начинки: шинка, сир, гриби, сосиски, варені або заморожені овочі тощо.
Спосіб приготування:
У глибоку миску вбити яйця, влити молоко (можна замінити вершками), додати сіль, приправи і збити виделкою до однорідності.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Підготувати начинку. Для цього порізати тонкими смужками шинку, сосиски нарізати кружечками, овочі можна натерти або покришити дрібним кубиком.
Перекласти підготовлені продукти для начинки в яєчно-молочну суміш і перемішати.
Форму для випікання злегка змастити рослинним маслом. Покласти лаваш, розподілити зверху начинку.
Запікати в духовці при 180-200 градусах близько 10 хвилин. Потім посипати тертим сиром і відправити в духовку ще на 5 хвилин.
Готовий омлет в лаваші трохи остудити, нарізати на порційні шматки і можна кликати домашніх до сніданку.
Приємного апетиту!
Спробуйте також приготувати смачні сирники на сніданок. Це блюдо люблять як дорослі, так і маленькі діти.