Мало хто відмовиться про чашку кави на початку дня. Він допомагає прокинутися, підбадьоритися та отримати приємні емоції. Є як мінімум чотири спеції, які можна додати до кави, щоб внести нові нотки в аромат та смак напою.
Кавомани частіше зупиняють вибір на чотирьох спеціях. Оригінальні добавки покращують смак напою, що починає грати новими фарбами.
Кардамон. Вважається, що ця пряність знижує негативний вплив кофеїну на організм при частому вживанні. Її радять додавати до заварної кави – смак буде по-справжньому східним та оригінальним. Достатньо додати лише кілька зерен у турку – в момент, коли напій починає кипіти.
Кориця. Спеція знижує рівень глюкози в крові, а також окисний ефект кави. Її додають у вже готову каву – у меленому вигляді або цілими паличками. Неймовірний запах нагадає про десерти, які стануть ідеальним доповненням до напою.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Імбир допомагає боротися з болем та спазмами, покращує роботу травної системи та має знезаражувальні властивості. Його корисно додавати в каву або чай під час застуди. Можна використовувати мелений корінь або шматочок свіжого у готовий напій.
Чорний перець покращує роботу шлунка та сприяє очищенню організму від токсинів. Спробуйте додати 1-3 горошини в готову каву і залишити настоятися протягом декількох хвилин.
Раніше повідомлялося, що не можна додавати до кави, щоб не перетворити напій на отруту.