Ліниві відбивні: як приготувати соковите м'ясо за секретним рецептом

Автор: Леся Ловіцька

Ліниві відбивні готуються набагато швидше, ніж класичні. Не треба буде відбивати м'ясо, маринувати його та робити кляр. Спробуйте смачно приготувати вироби за спрощеним рецептом – мало хто здогадається, у чому секрет.

Ліниві відбивні: як приготувати соковите м'ясо за секретним рецептом - today.ua

Спосіб приготування лінивих відбивних відрізняється від традиційного. Проте вони також із м'яса. Можна використовувати практично будь-яке – курятину, свинину, яловичину. Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 1 кг фаршу;
  • 2 яйця;
  • цибулина;
  • борошно;
  • сіль та спеції за смаком;
  • рафінована рослинна олія для смаження.

Посоліть фарш, додайте терту або пропущену через м'ясорубку цибулину та одне яйце. Поперчіть масу та додайте будь-які спеції – мускатних горіх, коріандр, паприку. Добре перемішайте фарш до однорідності.

Сформуйте вироби довгастої форми. Збийте яйце. Запануйте ліниві відбивні у борошні, після чого пензликом змастіть яйцем і викладайте на сковорідку з розігрітим маслом.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Коли одна сторона підрум'яниться, змастіть поверхню відбивним яйцем і переверніть на інший бік. Обсмажуйте на невеликому вогні без кришки – щоб зайва рідина випаровувалась.

Можна покласти на кожну відбивну кружечки помідорів і посипати тертим сиром. Таким чином можна отримати "м'ясо по-французьки".

Близькі, яких ви вирішили почастувати такими відбивними, не відразу здогадаються, що вони зроблені із фаршу. Особливо такі вироби подобаються дітям та людям похилого віку, яким складно пережовувати тверду їжу.

Ліниві відбивні: як приготувати соковите м'ясо за секретним рецептом

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Подавайте ліниві відбивні із зеленню та легким овочевим салатом. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати класичні відбивні, як у ресторані. Секрет соковитих, м'яких та смачних відбивних - у спеціальному маринаді.

Головне