Лазанья з фаршем для новачків: простий рецепт, який точно вийде добре

Автор: Анастасия Березовская

Лазанья з фаршем - чудовий вибір для ситного обіду чи вечері для всієї родини. За цим класичним рецептом страва виходить завжди вдалою.

Лазанья з фаршем для новачків: простий рецепт, який точно вийде добре - today.ua

Лазанья з фаршем - рецепт

Складові:

  • 12 листів для лазаньї
  • 300 г сиру
  • цибулина
  • морква
  • половина солодкого перцю
  • 2-3 помідори
  • 500 г фаршу
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 2 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • базилік за смаком
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ст. л. з гіркою борошна
  • 600 мл молока

Лазанья з фаршем для новачків: простий рецепт, який точно вийде добре

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Моркву натерти на тертці, дрібно нарізати цибулю.
  2. На сковороді розігріти олію і обсмажити до готовності овочі.
  3. Додати фарш і готувати, постійно помішуючи та розбиваючи грудки м'яса.
  4. Часник натерти на тертці, дрібно нарізати чи пропустити через прес.
  5. Дрібно нарізати помідори та перець.
  6. Додати всі інгредієнти у фарш, посолити, поперчити, додати спеції, томатну пасту та тушкувати 10 хвилин.
  7. На іншій сковороді розтопити вершкове масло, додати борошно, постійно помішуючи, щоб не було грудок. Влити молоко, додати спеції та готувати, поки соус не придбає стан рідкої сметани.
  8. Сир натираємо на тертці.
  9. Форму для запікання змащуємо олією, на дно викладаємо лист лазаньї, змащуємо вершковим соусом, викладаємо шар фаршу, присипаємо сиром.
  10. Викладаємо далі шари, доки не закінчаться продукти, а верхній шар щедро засипаємо сиром.
  11. Форму накрити фольгою.
  12. Випікати у розігрітій до 190 градусів духовці протягом 45 хвилин. Після закінчення часу зняти фольгу з форми і запікати ще 15 хвилин, до утворення апетитної рум'яної скоринки.
  13. Готову лазанью дістаємо з духовки, даємо їй трохи охолонути і розрізаємо на порції.

Готово. Смачного.

Пропонуємо також спробувати приготувати сирну запіканку, як у дитинстві. Треба просто перебити все блендером та запекти.

Головне