Приготуйте смачну намазку на бутерброди з курячого філе. Одного разу спробувавши цей простий рецепт, ви більше не будете купувати м'ясний паштет в магазині.
Паштет з курячого філе
Інгредієнти:
- 600 г курячого філе
- 4 цибулини
- 1 морква
- 150 г волоських горіхів
- 100 г вершкового масла
- Сіль і спеції за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю і моркву слід очистити і промити. 1 цибулину і всю моркву складіть в каструлю. Нарізати на шматки не потрібно. Куряче філе промийте і відправте в ємність з овочами.
Популярні зараз
Багатьом українцям не зарахують до страхового стажу період роботи за останні 10 років
З'явився текст мирної угоди, яку Україна відмовилася підписувати навесні 2022 року
У Мережі з'явилась інформація про евакуацію влади з Харкова: коментар ОВА
Американські спецпризначенці вчать українську мову: навіщо їм це потрібно
Влийте в каструлю з продуктами окріп, щоб він ледве покривав вміст. Варіть на невеликому вогні до готовності овочів, на це піде приблизно півгодини. Посоліть бульйон і приправте чорним перцем.
Що залишився лук наріжте дрібненько, обсмажте на вершковому маслі до легкої рум'яності.
У чашу блендера складіть нарізані шматочками варені овочі і куряче філе. Збийте до однорідної консистенції. Додайте обсмажену цибулю, сіль, улюблені приправи, кілька ложок бульйону і збийте до стану паштету.
Такий паштет можна використовувати як намазку на бутерброди, начинку для тарталеток або як окрему страву.
Приємного апетиту!
Дізнайтеся також і візьміть на замітку секрети приготування смачної, ніжної і соковитої печінки. Запевняємо вас, приготувавши за всіма правилами цей продукт, ви станете купувати його частіше!