Котлети ніколи не готуються із одного м'яса, інакше вироби вийдуть занадто сухими та забитими. Зазвичай господарки додають цибулю, а також розмочений хліб. Однак краще вибрати замість м'якушу інший інгредієнт, який додасть страві соковитості та смаку.
Фудблогер Вікторія зі Львова поділилася рецептом на своїй сторінці cook_with_me_at_home у Instagram. Вона запропонувала додавати у фарш кисломолочний сир. Щоб приготувати соковиті курячі котлети, вам знадобляться такі інгредієнти:
- 0,5 кг курячого фаршу;
- 2 яйця;
- 250 кисломолочного сиру;
- 70 г борошна;
- 70 мл сметани;
- 100 г твердого сиру;
- сіль та перець за смаком;
- олія для смаження.
Вікторія перетирає сир виделкою, після чого змішує його з курячим фаршем. Потім потрібно натерти сир на тертці, додати яйця, борошно та спеції. Вимішати фарш до однорідності.
Розігрійте олію на сковороді з антипригарним покриттям. Сформуйте котлетки та відправляйте їх смажитися на середньому вогні. Вони повинні готуватися з кожного боку по 2-3 хвилини – до золотистої скоринки.
Популярні зараз
У Парижі офіційно показали новий кросовер Renault 4 E-Tech
Дзідзьо показав рідкісне фото з мамою, яка приїхала в гості з Португалії
В НМТ у 2025 році запровадять зміни до тестів з історії України, - Лісовий
Гетманцев підтримав підвищення податків заднім числом: “Гроші на армію потрібно брати у людей“
Подивитися цю публікацію в InstagramГотові котлети потрібно покласти у казан, накрити кришкою та дати настоятися протягом 10 хвилин.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:Якщо ви хочете зробити вироби більш дієтичними, краще приготувати їх у духовці. Для цього застеліть деко пергаментом, змастіть його олією, викладіть котлети і запікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Нагадаємо про найчастіші причини, чому котлети прилипають до сковороди, і як цього уникнути.