Котлети, як у ресторані: який інгредієнт слід додати до фаршу для більшої соковитості

Автор: Леся Ловіцька

Котлети ніколи не готуються із одного м'яса, інакше вироби вийдуть занадто сухими та забитими. Зазвичай господарки додають цибулю, а також розмочений хліб. Однак краще вибрати замість м'якушу інший інгредієнт, який додасть страві соковитості та смаку.

Котлети, як у ресторані: який інгредієнт слід додати до фаршу для більшої соковитості  - today.ua

Фудблогер Вікторія зі Львова поділилася рецептом на своїй сторінці cook_with_me_at_home у Instagram. Вона запропонувала додавати у фарш кисломолочний сир. Щоб приготувати соковиті курячі котлети, вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 0,5 кг курячого фаршу;
  • 2 яйця;
  • 250 кисломолочного сиру;
  • 70 г борошна;
  • 70 мл сметани;
  • 100 г твердого сиру;
  • сіль та перець за смаком;
  • олія для смаження.

Вікторія перетирає сир виделкою, після чого змішує його з курячим фаршем. Потім потрібно натерти сир на тертці, додати яйця, борошно та спеції. Вимішати фарш до однорідності.

Розігрійте олію на сковороді з антипригарним покриттям. Сформуйте котлетки та відправляйте їх смажитися на середньому вогні. Вони повинні готуватися з кожного боку по 2-3 хвилини – до золотистої скоринки.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Смачні рецепти на кожен день (@cook_with_me_at_home)

Готові котлети потрібно покласти у казан, накрити кришкою та дати настоятися протягом 10 хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Якщо ви хочете зробити вироби більш дієтичними, краще приготувати їх у духовці. Для цього застеліть деко пергаментом, змастіть його олією, викладіть котлети і запікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагадаємо про найчастіші причини, чому котлети прилипають до сковороди, і як цього уникнути.

Головне