Актриса Наталя Скоморохова, відома глядачеві за роллю Лесі у фільмі «Між нами, дівчатами», поділилася секретами красивої фігури і рецептом своїх улюблених дієтичних котлет.
Наталія Скоморохова зізналася, що з віком (актрисі зараз 32 роки) їй доводиться все більш ретельно стежити за своєю фігурою. Якщо раніше кілограми йшли самі, то зараз з ними доводиться боротися. У той же час, у зірки серіалу «Коріння» є одна особливість, вона терпіти не може обмеження в їжі. Виручають смачні і ситні, але дієтичні страви. Однією з таких і є котлети з м'яса індички на пару.
Котлети з індички на пару – покроковий рецепт
Інгредієнти:
- 500 г філе індички
1 морква
1 яйце
50 г твердого сиру
Сіль і спеції за смаком
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
1. М'ясо індички вимити, звільнити від плівок, нарізати довільно. Філе перемолоти на м'ясорубці.
2. Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. Перекласти до м'яса.
3. Додати у фарш яйце, тертий сир, сіль і спеції. Добре перемішати і трохи відбити.
4. З отриманого фаршу сформувати котлети.
5. Готувати в пароварці або мультиварці, або викласти котлети на друшляк і встановити над каструлею з киплячою водою. Варити до готовності.
6. Гарячі котлети з індички на пару подавати до столу відразу, На гарнір підійдуть свіжі або варені овочі.
Смачного!
Приготуйте також рибні котлети без яєць і молока. Це ніжне і ситне блюдо можна сміливо вносити до дієтичного меню.