Котлети де-воляй: що використовують француженки замість фаршу для неповторного смаку

Автор: Анастасия Березовская

Котлети готують не лише в Україні, а й у всьому світі, і кожен має власний рецепт. Наприклад, француженки не використовують фарш. Пропонуємо вам спробувати приготувати котлети де-воляй з курячим філе.

Котлети де-воляй: що використовують француженки замість фаршу для неповторного смаку - today.ua

Котлети без фаршу по-французьки - рецепт

Складові:

  • 2 кг курячого філе
  • 350 г грибів
  • 250 мл вершків
  • 2 цибулини
  • 2 яйця
  • панірувальні сухарі
  • 100 г вершкового масла
  • сіль та перець за смаком

Котлети де-воляй: що використовують француженки замість фаршу для неповторного смаку

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Цибулю та гриби нарізати і обсмажити на сковороді з олією до золотистої скоринки.
  2. Додати вершки і вершкове масло і томити до утворення соусу. Потім пересипати в ємність, дати охолонути і прибрати в холодильник до застигання.
  3. Куряче філе відбити в тонкий пласт, посолити, поперчити. Всередину покласти застиглий соус і загорнути.
  4. Розбити яйця у ємності. В іншу висипати панірувальні сухарі.
  5. Вмочити філе спочатку в яйці, а потім у пануванні. Обсмажити з усіх боків на розпеченій сковороді до рум'яної скоринки.
  6. Або биточки можна трохи обсмажити на сковороді, а потім перекласти у форму і запекти в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, шеф-кухарі поділилися рецептом ідеального тіста для пельменів: не липне до рук і не розварюється.

Головне