Котлети з курячого фаршу: рецепт приготування соковитої і ароматної страви

Автор: Шевченко Лилия

Котлети з курячого фаршу готуються легко і швидко. Навіть молода господиня зможе здивувати домочадців соковитим і смачним кулінарним шедевром.

Котлети з курячого фаршу: рецепт приготування соковитої і ароматної страви - today.ua

Курячі котлети нашвидкуруч

  • 400 г курячого фаршу
    1 яйце
    2 скибочки черствого батона або білого хліба
    2 зубчики часнику
    2 ст. л. панірувальних сухарів
    Сіль і перець за смаком
    Рослинна олія для смаження

Фарш можна купити готовий в магазині або самостійно перемолоти курячу грудку і м'ясо на м'ясорубці.

Гострим ножем зріжте скориночку зі скибочок вчорашнього хліба. Складіть м'якуш в глибоку тарілку і залийте молоком або просто водою. Коли хліб розмокне, зайву рідину віджати руками.

До фаршу додайте віджатий хліб, яйце, сіль і перець, можна всипати трохи курячої приправи. Вимісіть до однорідності.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Котлети з курячого фаршу: рецепт приготування соковитої і ароматної страви

В окремій тарілці змішати панірувальні сухарі з пшеничним борошном. З фаршу сформувати невеликі плоскі котлетки, обваляти їх у панірувальній суміші.

Акуратно викладіть котлети на розпечену рослинну олію. Обсмажте з одного боку до рум'яної скоринки. Потім за допомогою лопатки переверніть вироби. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на повільному вогні близько 10 хвилин до повної готовності.

Подавати до столу котлети краще гарячими. На гарнір підійдуть тушковані овочі, картопляне пюре або макарони.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Спробуйте також приготувати своїми руками знамениті котлети по-київськи. Нічого складного в цьому рецепті немає, але страва виходить неповторною на смак.

Головне