Полуничний йогуртовий торт без випічки: простий рецепт десерту з сезонними ягодами

Автор: Шевченко Лилия

Полуничний йогуртовий торт готується легко і швидко. Цей дуже смачний десерт можна сміливо давати дітям, оскільки в ньому немає жиру і шкідливих добавок. Дівчатам, які піклуються про свою фігуру, цей тортик теж не зашкодить. Замість полуниці можна використовувати будь-які інші ягоди або фрукти.

Полуничний йогуртовий торт без випічки: простий рецепт десерту з сезонними ягодами - today.ua

Полуничний йогуртовий торт без випічки

Інгредієнти:

  • 500 г печива
  • 180 мл молока
  • 500 г полуниці
  • 1 л полуничного йогурту
  • 30 г желатину
  • 2 гілочки свіжої м'яти за бажанням

Спосіб приготування:

Желатин залийте водою і залиште для набухання.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Печиво можна взяти будь-що, якщо торт будуть їсти діти, то підійде зоологічне або крекер (несолоний), людям, котрі худнуть, доведеться за смаком фітнес-печиво. Подрібніть печиво в дрібну крихту за допомогою качалки, м'ясорубки.

Полуничний йогуртовий торт без випічки: простий рецепт десерту з сезонними ягодамиДо крихти з печива влийте молоко, перемішайте до однорідного стану. Маса повинна стати схожою на тісто.

Роз'ємну форму для випічки застелити харчовою плівкою. По дну розподіліть тісто печива, гарненько трамбуючи його тильною стороною ложки. Рівномірно розкладіть поверх коржа ягоди полуниці.

У глибокій мисці змішайте йогурт з розчиненим желатином. Злегка збийте міксером, щоб маса добре перемішалася і стала трохи пишніше.

Поставте форму на 5 – 6 годин у холодильник. Перед подачею прикрасьте полуничний йогуртовий торт ягодами і листочками свіжої м'яти.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Приготуйте також домашній торт «Пломбір». Швидко, смачно і ефектно! Це один з найкращих десертів без випічки.

Головне