Якщо з вчора залишилося трохи картопляного пюре, достатньо додати твердий сир, панірувальні сухарі - вийде чудовий снек. Враховуючи, що готується він у духовці, а не на сковороді з олією, страва виходить не тільки смачною, але й корисною.
Картопляно-сирні кульки в сухарях - рецепт
Снек можна давати дітям від 9 місяців (але потрібно враховувати всі алергени: яйце, глютен, сир).
Страву можна приготувати без яйця, але тоді потрібно додати більше муки, щоб кульки тримали форму.
Складові:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 200 г картопляного пюре
- 60 г твердого сиру
- яйце
- 2 ст. л. борошна
- улюблені спеції (наприклад, чорний мелений перець та хмелі сунелі)
- 2 ст. л. панірувальних сухарів
Спосіб приготування:
- Сир натерти на великій тертці і додати картопляне пюре.
- Туди ж вбити яйце, додати спеції та борошно – добре перемішати.
- Формуємо із тіста кульки.
- Обкатуємо їх у панірувальних сухарях.
- Викладаємо на застелений пергаментом лист.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.
Подивитися цю публікацію в InstagramПідпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:Готово. Смачного!
Пропонуємо також спробувати приготувати ніжну шарлотку з йогуртом і корицею - аромат змусить прокинутися навіть затятого соню.