Які два інгредієнти треба додати у фарш, щоб біляші вийшли більш соковитими та смачними

Автор: Леся Ловіцька

Біляші вийдуть більш соковитими та смачними, якщо правильно приготувати фарш. Є два інгредієнти, які допоможуть зробити його вдалим. Вироби із такою начинкою не затримаються на кухонному столі. Спробуйте використати кулінарні хитрощі досвідчених кухарів.

Які два інгредієнти треба додати у фарш, щоб біляші вийшли більш соковитими та смачними - today.ua

Біляші будуть смачними практично з будь-яким м'ясом, проте до нього потрібно обов'язково додати цибулю та воду.

Цибуля

Начинка для біляшів буде більш ароматною та соковитою, якщо зробити фарш з м'яса та сирої цибулі. Овочу потрібно додати стільки ж чи трохи менше, ніж м'яса. Щоб цибуля точно просмажилася, краще не подрібнювати її ножем, а пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці. Це особливо актуально для тих, хто не любить цибулю – діти точно оцінять такі пиріжки без зайвого інгредієнта.

Які два інгредієнти треба додати у фарш, щоб біляші вийшли більш соковитими та смачними

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Вода чи лід

Фарш може виявитися сухуватим, тому для приготування біляшів, чебуреків, пельменів або котлет потрібно вливати в нього трохи води. Ще краще, якщо під рукою виявиться лід – його потрібно попередньо подрібнити та додати, після чого швидко перемішати та сформувати вироби. З таким інгредієнтом начинка стане набагато ніжнішою на смак. Для свинини та яловичини зазвичай використовують менше рідини, ніж для курятини.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Щоб біляші вийшли ще більш вдалими, можна додати улюблені спеції за смаком, трохи часнику та подрібненої свіжої зелені. Смачного!

Нагадаємо, як швидко приготувати ліниві біляші для всієї родини.