За цих непростих часів святкового настрою практично немає. Але якщо ви мегапозитивна людина, яка намагається тримати носа за вітром, і все ж готуєтеся до Нового року, пропонуємо вам записати собі рецепт м'ясної страви, яку можна буде приготувати навіть без світла.
Багато хто з нас вибирався на шашлики, і майже у всіх, а у сусідів так точно є мангал. Тому саме він може бути дуже корисним, якщо вимикають світло під Новий рік. Без святкового меню ви точно не залишитеся.
Готувати на мангалі можна навіть якщо ви живете в багатоквартирному будинку - досить просто спуститися на подвір'я, знайти затишний куточок без протягів і розвести багаття. Але пам'ятайте! Що після потрібно обов'язково якісно згасити вугілля.
Кебаб у лаваші - рецепт
Складові:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 300 г яловичого фаршу
- 2 г пластівців перцю чилі
- сіль
- перець
- мускатний горіх
- коріандр
- дві гілочки кінзи
Спосіб приготування:
- Фарш змішати зі спеціями. Дрібно нарізати зелень і додати до фаршу - добре перемішати.
- Змочуючи руки у воді, сформувати тонкі довгі сосиски, які потрібно надіти на шампур або дерев'яні палички.
- На мангалі обсмажуємо кебаб 5-7 хвилин.
- У миску вистилаємо лаваш чи тортиллю і викладаємо готовий кебаб.
- На вугіллі також можна приготувати овочі – буде дуже смачно разом із м'ясом.
- Зазвичай кебаб подають із червоним соусом та кинзою.
Готово! Смачного.
Пропонуємо вам також скуштувати картопляні деруни з грибами та вершковим соусом. Досвідчені господині розповіли, як смачно запекти блюдо у горщиках.