Ідеальні млинці мають бути тонкими та м'якими. Є як мінімум три помилки, яких припускаються при приготуванні цієї страви.
Млинці часто подають на сніданок – до чаю чи кави. Якщо додати солоні чи солодкі начинки, вони перетворяться на ситний обід або вечерю. Щоб зіпсувати млинці, достатньо переборщити з одним із сслідуючих компонентів.
Яйця
Еластичні та ніжні млинці неможливо приготувати без яєць. Вони є головним інгредієнтом, який пов'язує інші між собою. Однак, якщо додати занадто багато яєць, вироби вийдуть твердими і будуть ламатися. Зверніть увагу, що яйця потрібно додавати в тісто із розрахунку одне на літр молока.
Сода
В оригінальному рецепті немає соди, проте багато господинь додають її, щоб млинці вийшли повітрянішими і легшими. Тут важливо не перестаратися з кількістю речовини – досить дрібки, погашеної оцтом. В іншому випадку млинці вийдуть гіркими, з неприємним присмаком. Оптимальний варіант - використовувати розпушувач, а не соду.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Вода
Млинці ніколи не належали до дієтичних страв. Тому, як би господарки не намагалися приготувати їх на воді, вони ніколи не стануть такими ж ніжними, як на молоці з високим відсотком жирності. Якщо цього інгредієнта не буде у тісті, вироби будуть сухими і твердими. Можна використовувати рослинне молоко – у цьому випадку млинці вийдуть більш вдалими.
Нагадаємо, як приготувати смачні млинці по-грецьки з оригінальними інгредієнтами.