Ідеальне тісто для вареників та пельменів на секретному інгредієнті: тануть у роті

Автор: Анастасия Березовская

Багато хто готує тісто для вареників і пельменів на воді чи молоці, але це не найкращий вибір. Досвідчені шеф-кухарі назвали секретний інгредієнт, який кардинально змінить смак страви та зробить її набагато кращою.

Ідеальне тісто для вареників та пельменів на секретному інгредієнті: тануть у роті - today.ua

Йдеться про кефір.

Тісто для вареників та пельменів - рецепт

Ідеальне тісто для вареників та пельменів на секретному інгредієнті: тануть у роті

Інгредієнти:

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

  • 500 мл кефіру
  • 700 г борошна
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. соди
  • 15 г свіжих дріжджів

Спосіб приготування:

Ідеальне тісто для вареників та пельменів на секретному інгредієнті: тануть у роті

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Розігріваємо кефір до помірної температури (не кип'ятити). Можна це зробити на плиті або в мікрохвильовій печі.
  2. У кефірі розвести дріжджі, цукор та сіль.
  3. Просіяти борошно і перемішати із содою.
  4. Поступово вводимо сухі інгредієнти в рідкі та замішуємо тісто. Воно має вийти однорідним та м'яким.
  5. Готове тісто накрити рушником та залишити на 20 хвилин.
    Згодом тісто розділити на чотири частини. Поверхню столу присипати борошном і скатати з тіста ковбаски. Їх розрізати на 8-12 частин залежно від бажаного розміру.
  6. Викладаємо начинку, закріплюємо кінці і відправляємо блюдо в морозилку.

Готово.

Пропонуємо також спробувати приготувати тушковану капусту - смак та запах страви покращать два секретні інгредієнти.

Головне