Гречка з рибною консервою – смачний обід за 15 хвилин

Автор: Анастасия Березовская

Гречка – найпопулярніший продукт на українському столі. Цю крупу їдять як гарнір, роблять з нею салати, і дуже засмучуються, коли на неї зростає ціна. Пропонуємо приготувати простий і швидкий рецепт гречки з рибною консервою та солоними огірками, який точно не залишить байдужими ні друзів, ні близьких.

Гречка з рибною консервою – смачний обід за 15 хвилин - today.ua

Гречка з рибною консервою – рецепт за 15 хвилин

Складові:

  • 0,5 склянки гречки
  • 2 склянки питної воли
  • Консервований тунець (у власному соку або в олії)
  • 2 солоних огірки
  • Цибулина середнього розміру
  • Сіль на смак
  • Улюблені спеції до смаку

Гречка з рибною консервою – смачний обід за 15 хвилин

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Промиваємо гречку, доки вода не стане чистою. Ставимо її на вогонь і варимо, як звикли, не забувши підсолити воду.
  2. За цей час робимо смачну добавку.
  3. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо її на сковороді з додаванням олії. За хвилину до готовності додаємо туди нарізані солоні огірки і трохи пасеруємо.
  4. До готової гречки додаємо рибну консерву з підливою, обсмажену цибулю з солоними огірками та улюблені приправи – перемішуємо. Залишаємо гречку хвилин на 10 під кришкою випаровуватися, і подаємо страву теплою до столу.

Готово! Смачного.

Пропонуємо спробувати приготувати гарячі бутерброди з фаршем на сковороді – рецепт ситної страви із залишків продуктів.

Головне