Гарячі бутерброди з фаршем на сковороді: рецепт ситного сніданку із залишків продуктів

Автор: Лобанова Єлизавета

У воєнний час викидати залишки продуктів ще недоречніше, ніж будь-коли. Якщо у вас в холодильнику залишилося трохи невикористаного фаршу, а в хлібниці - кілька шматочків батона або тостового хліба, то з цих інгредієнтів можна приготувати смачний та поживний сніданок. Бутерброди з фаршем також підійдуть для перекусу протягом дня.

Гарячі бутерброди з фаршем на сковороді: рецепт ситного сніданку із залишків продуктів - today.ua

Бутерброди з фаршем на сковороді

Інгредієнти:

  • Хліб або батон – 5-6 скибочок;
  • Фарш (який є у холодильнику) – 150 г;
  • Яйце куряче - 1 шт;
  • Зелена цибуля – за смаком;
  • Рослинна олія - для смаження;
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком.

Гарячі бутерброди з фаршем на сковороді: рецепт ситного сніданку із залишків продуктів

У глибокій тарілці перемішайте фарш, яйце, сіль та перець. В отриману масу додайте дрібно порізану зелену цибулю та за наявності порізаний кубиками болгарський перець.

Популярні зараз

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Отриману масу намажте не дуже товстим шаром на скибочки хліба або батона, притискаючи виделкою. Розігрійте на сковороді олію і викладіть бутерброди фаршем донизу.

Смажте бутерброди лише на одній стороні близько чотирьох хвилин. За цей час фарш підрум'яниться і на ньому з'явиться скоринка.

Готові бутерброди викладіть на тарілку. За бажання бутерброди можна посипати тертим сиром. Подавайте до столу гарячими, але і в остиглому вигляді страва буде смачною.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, які ще смачні начинки можна зробити для бутербродів на сніданок.