Голубці з грибами в пекінській капусті: рецепт святкової страви

Автор: Шевченко Лилия

Голубці з грибами, сиром і курячим м'ясом, загорнуті в листя пекінської капусти готуються швидко і просто. Така страва сподобається навіть тим, хто терпіти не може звичайні голубці.

Голубці з грибами в пекінській капусті: рецепт святкової страви - today.ua

Голубці з куркою і грибами в пекінській капусті

Інгредієнти:

  • 10 листків пекінської капусти
    500 г курячого філе
    200 г печериць
    3 ст. л. сиру
    2 помідора
    1 пучок свіжої зелені
    Сіль і спеції за смаком

Для соусу:

  • 2 ст. л. томатної пасти
    2 зубчики часнику
    Сіль за смаком
    Вода

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Куряче м'ясо промити і пропустити через м'ясорубку. До фаршу додати нарізані кубиком, гриби і помідори.

Зелень подрібнити гострим ножем. Сир розім'яти виделкою, змішати із зеленню і відправити в миску з м'ясом. Посолити і поперчити масу, гарненько перемішати.

Голубці з грибами в пекінській капусті: рецепт святкової стравиКачан пекінської капусти розібрати на листя. Найбільші з них промити під проточною водою і опустити в каструлю з киплячою водою на 4 хвилини.

Товсті прожилки кожного листочка, відразу після вилучення з окропу, відбити дерев'яним молоточком.

На щільну частину кожного листочка покласти по 2 – 3 ст. л. начинки і загорнути в рулетик, підгинаючи края.

Скласти голубці в сотейник, залити соусом. Для його приготування змішати томатну пасту з давленим часником. Посолити за смаком і розбавити водою до рідкого стану.

Накрити сотейник кришкою або фольгою. Запікати в духовці при 200 градусах Цельсія протягом 40 – 45 хвилин.

Подавати гарячими, поливши соусом і посипавши свіжою зеленню.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Приготуйте також смачні і соковиті голубці з пекінської капусти з куркою і болгарським перцем. Рецепт простий і не вимагає багато часу.

Головне