Голубці з грибами, сиром і курячим м'ясом, загорнуті в листя пекінської капусти готуються швидко і просто. Така страва сподобається навіть тим, хто терпіти не може звичайні голубці.
Голубці з куркою і грибами в пекінській капусті
Інгредієнти:
- 10 листків пекінської капусти
500 г курячого філе
200 г печериць
3 ст. л. сиру
2 помідора
1 пучок свіжої зелені
Сіль і спеції за смаком
Для соусу:
- 2 ст. л. томатної пасти
2 зубчики часнику
Сіль за смаком
Вода
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Куряче м'ясо промити і пропустити через м'ясорубку. До фаршу додати нарізані кубиком, гриби і помідори.
Зелень подрібнити гострим ножем. Сир розім'яти виделкою, змішати із зеленню і відправити в миску з м'ясом. Посолити і поперчити масу, гарненько перемішати.
Качан пекінської капусти розібрати на листя. Найбільші з них промити під проточною водою і опустити в каструлю з киплячою водою на 4 хвилини.
Товсті прожилки кожного листочка, відразу після вилучення з окропу, відбити дерев'яним молоточком.
На щільну частину кожного листочка покласти по 2 – 3 ст. л. начинки і загорнути в рулетик, підгинаючи края.
Скласти голубці в сотейник, залити соусом. Для його приготування змішати томатну пасту з давленим часником. Посолити за смаком і розбавити водою до рідкого стану.
Накрити сотейник кришкою або фольгою. Запікати в духовці при 200 градусах Цельсія протягом 40 – 45 хвилин.
Подавати гарячими, поливши соусом і посипавши свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Приготуйте також смачні і соковиті голубці з пекінської капусти з куркою і болгарським перцем. Рецепт простий і не вимагає багато часу.