Дешево, але так само смачно: рецепт бюджетного варіанта салату “Цезар“

Автор: Анастасия Березовская

Весь секрет салату "Цезар" криється в його заправці, що складається здебільшого з вустерського соусу. Також у складі страви є дорогий пармезан та листя салату ромен. Але від цього можна відмовитися, замінивши ці інгредієнти на дешевші.

Дешево, але так само смачно: рецепт бюджетного варіанта салату “Цезар“ - today.ua

Бюджетний "Цезар" - рецепт

Інгредієнти:

для салату:

  • 200 г курячого філе
  • 4 перепелині або 2 курячі яйця
  • 5 чері або 2 звичайні помідори
  • листя салату ромен
  • твердий сир за смаком
  • сухарики або білий хліб

для заправки:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • 1 ст. л. сметани
  • 1,5 ст. л. майонезу
  • 1,5 ч. л. гірчиці у зернах
  • 5-6 ст. л. оливкової олії
  • 1/3 ч. л. базиліка
  • 1,3 ч. л. чорного перцю
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 2-3 зубчики часнику

Дешево, але так само смачно: рецепт бюджетного варіанта салату “Цезар“

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. М'ясо відварити, запекти чи посмажити – нарізати невеликими квадратиками.
  2. Відварити яйця і нарізати на 6 частин (якщо звичайне) або навпіл (якщо перепелине).
  3. Вимити листя салату та залишити сушитися.
  4. Для соусу потрібно змішати усі інгредієнти, регулюючи консистенцію за допомогою оливкової олії чи сметани.
  5. У тарілку для подачі викладаємо листя салату, поливаємо соусом та перемішуємо. Зверху викладаємо м'ясо, поливаємо заправкою, потім помідори, яйця і заливаємо знову заправкою. Зверху присипаємо натертим сиром та сухариками. Можна використовувати покупні, а можна зробити самим.

Готово. Смачного!

Пропонуємо спробувати приготувати смачний салат зі шпротами на Новий рік, якщо "Мімоза" набридла.

Головне