Торт із млинців до свята: 3 простих рецепти смачної і ефектної страви

Автор: Шевченко Лилия

Якщо млинців з різними начинками ви вже наїлися, а тепер хочеться чогось незвичайного, новенького, але щоб обов'язково смачного і красивого, то саме час приступати до приготування тортика.

Торт із млинців до свята: 3 простих рецепти смачної і ефектної страви - today.ua

Млинцевий торт «Грибний аромат»

Інгредієнти:

  • 25 тонких млинчиків
    300 г печериць
    2 цибулини
    1 склянка сметани
    200 г твердого сиру
    50 мл рослинної олії без запаху
    Сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

Для початку приготуйте необхідну кількість млинців за рецептом  на молоці.

Популярні зараз

В одному з обласних центрів вже оголосили про подовження зимових канікул: школи можуть самі визначати тривалість вакацій

Дайте млинцям охолонути, а самі займіться начинкою. Гриби дрібно наріжте і обсмажте на рослинній олії разом з подрібненою цибулею до готовності. Влийте сметану, додайте спеції, посоліть за смаком. Перемішайте і тушкуйте 15 хвилин.

Зніміть з вогню, дайте повністю охолонути і змішайте з натертим на дрібній тертці сиром.

Торт із млинців до свята: 3 простих рецепти смачної і ефектної страви

Збирається млинцевий торт за аналогією зі звичайним багатошаровим тортом. Злегка змастіть дно великої круглої тарілки грибним соусом, зверху укладіть млинець, покрийте його шаром начинки. Потім знову покладіть млинець і продовжуйте, поки продукти не закінчаться. Верх торта можна прикрасити гілочками свіжої зелені.

Відправте блюдо в холодильник на 1 годину. Після чого млинцевий торт «Грибний аромат» можна подавати до столу.

Торт із млинців з рибою

Інгредієнти:

  • 10 млинців
    400 г сиру
    2 солоних огірка
    200 філе оселедця або будь-якої іншої солоної риби
    2 картоплини
    майонез – за смаком

Спосіб приготування:

У чашу блендера складіть половину зазначеної норми сиру, огірки, рибу, зварену до готовності і очищену картоплю. Всі компоненти слід довільно нарізати, додати до них трохи майонезу і подрібнити в однорідну масу.

Отриманим соусом переслоить заздалегідь приготовані млинці. Сир, що залишився, натерти на дрібній тертці. Рясно посипати верх торта.

Відправте блюдо в духовку і запікайте при середній температурі нагріву до тих пір, поки сир не розплавиться.

Торт із млинців до свята: 3 простих рецепти смачної і ефектної страви

Млинцевий торт «Делікатесний»

Інгредієнти:

  • 8 млинців
    300 г солоної червоної риби
    250 г вершкового сиру
    1 банка червоної ікри
    Зелень кропу

Спосіб приготування:

Очищену від шкірки і кісток рибу наріжте тонкими пластинками. Зелень промийте під проточною водою, дайте просохнути, а потім подрібніть ножем.

Збирайте млинцевий торт на великій тарілці. Кожен млинець змащуйте сиром, посипайте рубаною зеленню і укладайте смужки риби.

Верхній шар змастіть сиром і красиво викладіть ікру. Прикрасьте гілочками зелені.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Млинцевий торт можна приготувати до будь-якого свята, замінивши їм обридлі бутерброди і закуски. Млинці для такої страви можна готувати абсолютно різні. Наприклад, використовуючи оригінальні рецепти млинців з додаванням грибів та шпинату.

Головне