Млинці стали одним із найпопулярніших сніданків для тих, хто любить смачну їжу та не боїться набрати вагу. Вони ситні, до того ж готуються з різними начинками. Кухарі розкрили секрети ідеального тіста– щоб млинці вийшли оксамитовими, тонкими та ніжними.
Солодкі млинці чудово поєднуються з чашкою ароматної кави або чаю. Вони смачні навіть без добавок. Щоб вироби вийшли ідеальними, потрібно дотримуватись правильних пропорцій інгредієнтів у тісті.
Для рецепту вам знадобляться дві склянки молока, два яйця, 1,5 склянки просіяного пшеничного борошна, три столові ложки олії, три столові ложки цукру, дрібка солі і пакетик ванільного цукру. Секретний інгредієнт, який зв'яже між собою всі компоненти тіста і не дозволить йому прилипнути до сковороди – окріп.
Важливо, щоб воду, молоко та борошно набирали однією склянкою. Борошна може знадобитися більше або менше - при необхідності його потрібно буде додати. Якщо млинці будуть рватись при смаженні, додайте кілька ложок борошна, після чого залиште тісто на десять хвилин.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Яйця потрібно збити з цукром та сіллю, а потім влити склянку молока. Використовуйте блендер із відповідною насадкою.
Потроху вводьте муку в рідину, продовжуючи інтенсивно збивати. Потім влийте другої склянки молока та олію. Окріп додається в останню чергу, продовжуючи змішувати інгредієнти, щоб не утворилися грудочки.
Змастіть сковороду з антипригарним покриттям олією, влийте порцію тіста і розподіліть його по розпеченій поверхні. Переверніть на інший бік та прогрійте на вогні. Гарні оксамитові млинці готові, смачного!
Нагадаємо, як приготувати млинці "Павутинка" – з оригінальним шоколадним візерунком.