Якщо ви любите цукерки Raffaello, тоді вам обов'язково варто приготувати вершково-кокосовий торт без випічки. Такий десерт стане прикрасою святкового столу і підніме вам настрій під час домашнього чаювання.
Торт "Рафаелло" без випічки: рецепт приготування
Інгредієнти:
- 500 мл молока
350 мл вершків для збивання
300 г бісквітного печива
300 г готового безе
200 мл вареного згущеного молока
80 г цукрової пудри
70 г цукру
70 вершкового масла
60 г крохмалю
30 г пшеничного борошна
1 пакетик ванільного цукру
Кокосова стружка для прикрашання
Покрокова інструкція:
У каструльці з товстим дном змішайте цукор, ванільний цукор, крохмаль і борошно. Невеликими порціями вливайте молоко, добре вимішуючи дерев'яною або силіконовою лопаткою.
Популярні зараз
Поставте каструльку на вогонь, варіть крем на мінімальному вогні, постійно помішуючи. Готовий крем накрийте плівкою, щоб не утворювалася кірка, і залиште остигати.
У холодний крем додайте половину розм'якшеного при кімнатній температурі вершкового масла. Збийте масу міксером.
Окремо збийте варену згущенку з рештою розм'якшеного вершкового масла. Перекладіть до молочного крему і ще раз збийте.
Збираємо торт: на дно форми покладіть шар печива, покрийте кремом, зверху розподіліть безе. Продовжуйте чергувати печиво, крем і безе, поки продукти не закінчаться.
Зверху прикрасьте торт збитими в круту піну вершками з цукровою пудрою, посипте кокосовою стружкою. Дайте торту настоятися протягом кількох годин у холодильнику.
Смачного!
Пропонуємо до вашої уваги ще один рецепт дивно ніжного і смачного йогуртового торт без випічки. Цей десерт нікого не залишить байдужим.