Борщ вийде смачніше, якщо не просто додати в нього всі необхідні інгредієнти, але і правильно їх підготувати. Щоб урізноманітнити смак борщу, в нього додають чорнослив, лимон, яблука, сало...Але головне приготувати основу для страви, щоб вона вийшла пікантною і смачною. У нашому випадку це овочева піджарка. Найзаповзятливіші господині заздалегідь мають в запасі кілька порцій, щоб прискорити собі процес приготування. Поділимося з вами головним секретом піджарки для борщу.
Щоб приготувати насичену зажарку, яка додасть пікантності будь-якому борщу, недостатньо просто нарізати овочі і кинути їх на сковорідку. Візьміть цибулю, моркву, буряк, приправи за смаком, і сало замість звичайної олії. Далі слідуйте нашим рекомендаціям.
Будь-яку зажарку, навіть для овочевого супу, краще готувати на салі. На початку кладете на сковороду моркву, зверху цибулю, так як вона може підгоріти. Якщо це борщ, то після цибулі додаємо буряк, солимо і перчимо за смаком.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Якщо ви хочете приготувати зажарку з запасом, тоді ставте на плиту відразу дві сковорідки. Коли овочі будуть готові і охолонуть, можете розкласти їх по пластикових стаканчиках, з розрахунком, що одна порція піде на один борщ. Оберніть стаканчики харчовою плівкою і поставте їх у морозилку. Коли наступного разу будете готувати борщ, додайте вашу заправку відразу без розморожування.
Окремо приготуйте томатну заправку для борщу, з нею ваш борщ буде більш насиченого смаку.
Раніше повідомлялося, як підготувати картоплю для борщу, щоб страва вийшла наваристою.