Пиріжки з яйцем і цибулею: покроковий рецепт смачної родинної страви

Автор: Оксана Житнюк

Пиріжки - це чудова страва, якою можна як повноцінно пообідати або повечеряти, так і перекусити протягом дня. Сьогодні ми розповімо рецепт смачних пиріжків з яйцем і цибулею.

Пиріжки з яйцем і цибулею: покроковий рецепт смачної родинної страви - today.ua

Вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • борошно - 500 г;
  • кефір - 300 мл;
  • рослинна олія - 60 мл;
  • цукор - 1 ст.л.;
  • сіль - за смаком (1 щіпка);
  • сода - 1 ч. л.

Для начинки:

  • яйце - 5 шт.;
  • зелена цибуля - 500 г;
  • вершкове масло - 50 г.

Просійте борошно та додайте до нього заздалегідь підігрітий кефір, соду, сіль, цукор за смаком і рослинну олію. Все це перемішайте і починайте замішувати тісто.

Популярні зараз

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

Коли тісто перестане прилипати до рук, залиште його в глибокій мисці під рушником на півгодини.

Для приготування начинки цибулю наріжте на невеликі шматочки і розминайте її, яйця натріть на дрібній тертці і посоліть. З'єднайте разом всі продукти і перемішайте.

Розгорніть тісто та розділіть його на тонкі коржі. На кожен коржик викладайте начинку і невеликий шматочок вершкового масла, формуючи із заготовок пиріжки.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Обсмажуйте пиріжки на сковороді з розігрітою олією до рум'яної скоринки.

Нагадаємо, раніше ми розповіли рецепт приготування пиріжків на кефірі.