Пиріжки - це чудова страва, якою можна як повноцінно пообідати або повечеряти, так і перекусити протягом дня. Сьогодні ми розповімо рецепт смачних пиріжків з яйцем і цибулею.
Вам знадобляться наступні інгредієнти:
- борошно - 500 г;
- кефір - 300 мл;
- рослинна олія - 60 мл;
- цукор - 1 ст.л.;
- сіль - за смаком (1 щіпка);
- сода - 1 ч. л.
Для начинки:
- яйце - 5 шт.;
- зелена цибуля - 500 г;
- вершкове масло - 50 г.
Просійте борошно та додайте до нього заздалегідь підігрітий кефір, соду, сіль, цукор за смаком і рослинну олію. Все це перемішайте і починайте замішувати тісто.
Популярні зараз
Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО
Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах
НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень
Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників
Коли тісто перестане прилипати до рук, залиште його в глибокій мисці під рушником на півгодини.
Для приготування начинки цибулю наріжте на невеликі шматочки і розминайте її, яйця натріть на дрібній тертці і посоліть. З'єднайте разом всі продукти і перемішайте.
Розгорніть тісто та розділіть його на тонкі коржі. На кожен коржик викладайте начинку і невеликий шматочок вершкового масла, формуючи із заготовок пиріжки.
Обсмажуйте пиріжки на сковороді з розігрітою олією до рум'яної скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповіли рецепт приготування пиріжків на кефірі.