Today.ua

Порносайти замість телевізора: доктор Комаровський дав пораду українцям

Відомий в Україні лікар і телеведучий Євген Комаровський порадив замість регулярного перегляду різних новин по телевізору не забувати заходити на порносайти. Про це доктор Комаровський написав у соціальній мережі Facebook.

За його словами, замість того, щоб лягти на диван і ввімкнути телевізор, краще зайдіть на порносайти. На думку доктора, це набагато ліпше для загального здоров'я людини.

"Я вам чесно скажу, хлопці, що чим дивитися новини по телевізору, дивіться краще PornHub. Це набагато краще для вашого здоров'я. Взагалі цікавтеся не тільки політикою - здоровіше будете", - сказав доктор Комаровський.

Коментар з цього приводу фахівець розмістив згідно з повідомленням, що українці увійшли в списки націй, які активно цікавляться контентом PornHub.

Нагадаємо, коментуючи до Нового року гіпотезу дієтологів, що в день можна їсти максимум 4 мандарина, Євген Комаровський зауважив, що головне – стежити за реакцією власного організму, так як поняття “норми” вельми умовно. Як відомо, мандарини з давніх давен вважають одним з головних атрибутів Нового року, тому у святкові дні цей фрукт завжди присутній на столі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ