Перемішати всі інгредієнти - і в духовку: найшвидший рецепт лінивих голубців

Автор: Леся Ловіцька

Голубці ніколи не були стравою, яку можна приготувати за лічені хвилини. Проте для господарок, в яких мало часу, є альтернативний варіант. Можна подати до столу ліниві голубці. Спробуйте скористатися найпростішим і найшвидшим рецептом. Потрібно просто перемішати всі інгредієнти і відправити запікатися в духовці.

Перемішати всі інгредієнти - і в духовку: найшвидший рецепт лінивих голубців - today.ua

Ліниві голубці виходять не менш смачними, ніж традиційні. І нехай вони виглядають не так аппетитно, але подобаються навіть справжнім гурманам. Частування виходить ароматним та ситним. А головне - не потрібно довго возитися біля плити, можна займатися своїми справами, поки готується обід.

Вам знадобляться:

  • капуста;
  • 0,5 кг фаршу;
  • цибулина;
  • крупна морква;
  • 3 ст. л. сметани;
  • 0,5 ч. л. цукру;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • 2-3 яйця;
  • 100 г панірувальних сухарів;
  • 1-2 ст. л. олії;
  • сіль та перець за смаком.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спочатку потрібно нашаткувати капусту, посолити її і зім'яти руками – овоч повинен пустити сік. Далі додайте томатну пасту та перемішайте.

Цибулю слід натерти на дрібній тертці, а моркву - на великій. До капусти додайте фарш, яйця, цибулю та моркву. Посипте масу цукром і перцем, а потім панірувальними сухарями і перемішайте.

Залишилося змастити форму олією, викласти капусту з іншими компонентами та розрівняти страву лопаткою. Зверху змастіть майбутні ліниві голубці сметаною. Накрийте ємність пергаментом, а за 15 хвилин до готовності приберіть його.

Перемішати всі інгредієнти - і в духовку: найшвидший рецепт лінивих голубців

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Запікайте блюдо протягом 45 хвилин при температурі 220 градусів. Готові ліниві голубці потрібно розрізати на порційні шматки і подати зі сметаною та зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати соковиті та смачні голубці по-турецьки.

Головне