Today.ua

Пельменна дієта: як схуднути за тиждень на 4 кг

Дієтологи наполягають на тому, що в гонитві за ідеальною фігурою не потрібно мучити себе суворими дієтами, голодуванням і не смачною їжею. Не можна допустити, щоб шлунок поїдав сам себе, тому до питання харчування потрібно підходити ретельно. Серед сотні дієт для схуднення можна вибрати найбільш вдалу для себе.

Якщо ви любите пельмені, равіолі і вареники, і не готові відмовитися від них навіть заради схуднення, то цього робити і не потрібно. Є спеціальна пельменна дієта, яка допоможе схуднути на 4 кг за тиждень. Важливо дотримуватися правил — їсти пельмені кожен день, замішувати тісто на воді та робити невеликі порції. Раціон варто розрахувати на тиждень. Після цього можна зробити перерву на 7-10 днів, і далі при бажанні продовжувати дієту.

У раціон можете додавати всі різновиди пельменів - манти, хінкалі, вареники, равіолі і вушка. Начинка може бути м'ясна, рибна, овочева і фруктова. Головне, щоб щоденне меню було різноманітним і не повторювалося протягом двох днів.

Чергувати страви потрібно так, щоб фруктові та солодкі пельмені були в першій половині дня. Бульйони з пельменями будуть корисними раз на два дні, а на вечір краще залишити овочеві вироби. Рибні і м'ясні начинки підійдуть на обід.

Меню на день на пельменній на дієті може виглядати так:

Сніданок — вареники з сиром та родзинками в сметані;

Обід — равіолі з кроликом в капустяному бульйоні;

Вечеря –вареники з селерою під сирним соусом.

В якості перекусів дозволено вживати фрукти, що дозволить кишечнику швидше впоратися з тістом. Також важливо пити багато води. Вареники, манти і навіть равіолі можуть допомогти вам схуднути, якщо ви не будете переїдати і не порушите метаболізм в організмі.

Раніше повідомлялося, як на безбілковій дієті для схуднення скинути 5 кг і поліпшити своє здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ