Багато зірок під час карантину спробували себе в нових ролях, а хтось навіть перетворився в примірних господинь. Ольга Бузова, наприклад, незважаючи на всю свою епатажність, заявила, що обожнює готувати борщ. Зі своїми шанувальниками вона поділилася рецептом страви, який відрізняється від традиційного. Давайте і ми спробуємо приготувати борщ за рецептом відомої телеведучої.
Особливістю цього рецепту є те, що бульйон готується на яловичій кісточці, а картопля не вариться, а смажиться.
Рецепт борщу від Ольги Бузової
Інгредієнти:
- Яловичина з кісточкою - 500 грамів;
- Буряк - 1 шт;
- Капуста - 300-400 грамів;
- Картопля - 3 штуки;
- Цибулина -1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Часник - за смаком;
- Сіль, зелень - за смаком.
Для початку готуємо бульйон з яловичини і даємо йому настоятися півтори-дві години.
Чистимо овочі і картоплю. Буряк нарізаємо соломкою, злегка обсмажуємо на сковорідці і тушкуємо ще 15-20 хвилин.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Дрібно ріжемо цибулю, натираємо на тертці моркву і обсмажуємо овочі 5 хвилин на сковороді. Капусту дрібно шаткуємо.
Картоплю ріжемо на шматочки і обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки.
Дістаємо яловичину з бульйону, закидаємо в каструлю капусту, картоплю і цибулю з морквою. Коли бульйон закипить, солимо її і додаємо буряк. Знову кладемо в борщ м'ясо і варимо страву ще хвилин 20.
Коли борщ буде майже готовий, додаємо подрібнений часник і посипаємо страву зеленню.
Ольга Бузова радить подавати борщ з чорним перцем, сметаною, і житнім хлібом.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як готує сезонний борщ співачка Ольга Полякова.