Today.ua

Мінус 7 кг за місяць без спортзалу: “помаранчева дієта“ стала хітом року

Додайте в раціон такі овочі, як гарбуз, хурму і папайю, щоб спостерігати ефект схуднення вже через тиждень. А через місяць, якщо будете дотримуватися рекомендацій, дієтологи обіцяють вам мінус 7 кг навіть без занять спортом.

Дієти за кольорами вже не рідкість, а інгредієнти кольору Сонця можуть не тільки підвищити настрій, але і допомогти розпрощатися із зайвими кілограмами.

За словами дієтологів, помаранчеву дієту можна сміливо називати хітом поточного року.

Існує спеціальне меню, яке може стати основою вашого нового раціону.

Так, сніданок розділіть на 2 рази. Спочатку з'їжте апельсин, грушу або мандарин і запийте чаєм. Через деякий час з'їжте інший цілий фрукт.

На обід приготуйте собі суп з гарбуза, доповніть ласування хурмою, випийте свіжий сік або смузі з апельсина і папайї. Далі знову насолоджуйтеся фруктами або вареною кукурудзою.

На вечерю вас чекає гарбузово-картопляна запіканка з фаршем або ж ще 2 качани кукурудзи.

На десерт чудово підійде фруктове асорті. Чай краще вибрати зелений.

Ефективності "помаранчевої дієти" для схуднення сприяє природне поліпшення травлення, а також надходження в організм цілого комплексу вітамінів. Як результат, підвищується обмін речовин. Ще один приємний бонус - вплив раціону на стан кісток і шкіри.

Все ж обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед тим, як вирішити перейти на "помаранчеву дієту".

Нагадаємо, що стосується безбілкової дієти, вона розрахована на 10 днів, за які можна схуднути на 5 кг. На цей час важливо відмовитися від серйозних фізичних навантажень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ