Ніжні сирники в духовці: секрет приготування смачного і корисного сніданку

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники виходять смачними і ніжними, якщо вибрати правильний сир і готувати страву в духовці, а не на сковороді. Спробуйте додати в тісто трохи рисового борошна, тоді сирники вийдуть більш ніжної консистенції. Неймовірно смачні сирники виходять з додаванням яблука, родзинок, шматочків шоколаду. А подавати страву можна з грецьким йогуртом, варенням або звичайною сметаною.

Ніжні сирники в духовці: секрет приготування смачного і корисного сніданку  - today.ua

Рецепт приготування сирників в духовці

Інгредієнти:

  • Сир - 300 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Рисове борошно - 1-2 ст. ложки (залежно від вологості сиру),
  • Цукрова пудра, ванілін - за смаком.

Ніжні сирники в духовці: секрет приготування смачного і корисного сніданку

Змішайте сир з яйцем, добре розімніть виделкою, додайте борошно і добре перемішайте.

Цукор в сирники краще не додавати, краще додати цукрову пудру, якщо хочеться підсолодити.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Розігрійте духовку до 180 градусів. Сформуйте сирники, викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте страву близько 20 хвилин. Запечені сирники виходять не жирними, як на сковороді, тому таку страву на сніданок можна дозволити собі навіть під час дієти.

Прикрасити сирники можна свіжими ягодами, варенням або сметаною.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачні сирники з яблуком, щоб побалувати своїх близьких.

Головне