Сирники виходять смачними і ніжними, якщо вибрати правильний сир і готувати страву в духовці, а не на сковороді. Спробуйте додати в тісто трохи рисового борошна, тоді сирники вийдуть більш ніжної консистенції. Неймовірно смачні сирники виходять з додаванням яблука, родзинок, шматочків шоколаду. А подавати страву можна з грецьким йогуртом, варенням або звичайною сметаною.
Рецепт приготування сирників в духовці
Інгредієнти:
- Сир - 300 г
- Яйце - 1 шт.
- Рисове борошно - 1-2 ст. ложки (залежно від вологості сиру),
- Цукрова пудра, ванілін - за смаком.
Змішайте сир з яйцем, добре розімніть виделкою, додайте борошно і добре перемішайте.
Цукор в сирники краще не додавати, краще додати цукрову пудру, якщо хочеться підсолодити.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Розігрійте духовку до 180 градусів. Сформуйте сирники, викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте страву близько 20 хвилин. Запечені сирники виходять не жирними, як на сковороді, тому таку страву на сніданок можна дозволити собі навіть під час дієти.
Прикрасити сирники можна свіжими ягодами, варенням або сметаною.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати смачні сирники з яблуком, щоб побалувати своїх близьких.