Today.ua

Нардеп від БПП просить Верховну Раду звільнити Реву

Нинішній міністр соціальної політики Андрій Рева може позбутися крісла. Голова комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, нардеп від БПП Сергій Каплін повідомив, що проект постанови про відставку Андрія Реви з посади міністра соціальної політики (№10271) був схвалений профільним комітетом.

«Відставка Реви! Тільки що підписав рішення Комітету про відставку Реви! Конституція, законодавство, регламент вимагають від Парубія негайно поставити питання на голосування в Раді!» – написав Каплін на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Також наголошується, що в Окружний адміністративний суд Києва був поданий позов проти міністра Андрія Реви щодо образливих висловлювань на адресу громадян України.

– Ображаючи і принижуючи пенсіонерів Донбасу, міністр Рева влаштовує справжню дискримінацію людей за ознакою місця проживання, що є неприпустимим для державного діяча такого рангу, – вважає ініціатор законопроекту №10271, нардеп Наталія Королевська. – Міністр, який своїми висловлюваннями розколює українське суспільство і принижує людей, повинен відповідати по всій строгості закону і негайно піти у відставку.

Нагадаємо, міністр соцполітики розкритикував виплату пенсії українцям, які проживають за кордоном. Раніше Рева зробив заяву щодо виплат пенсій жителям ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ