Today.ua

Можуть спровокувати виникнення онкозахворювань: названо найбільш небезпечні продукти

Онкологічні захворювання можуть виникнути на тлі безлічі факторів, головні з яких - шкідливі звички, спадковість та неправильне харчування. Вчені назвали продукти, регулярне вживання яких може спровокувати розвиток раку, тому рекомендуємо переглянути своє харчування та виключити або максимально обмежити таку їжу у своєму раціоні.

Перш за все рафінований цукор підвищує рівень інсуліну в крові, що вже є навантаженням для організму. Крім того, рафінований цукор "живить" ракові клітини. Ще в 1931 році Отто Варбург в 1931 дійшов до висновку, що пухлини "харчуються" цукром.

Вчені Гавайських університету провели дослідження, яким було доведено, що вживання переробленого м'яса (ковбаси, сосисок, бекону) збільшують ризик виникнення раку підшлункової залози на 67%.

Також слід знати, що у воді, яку прокип'ятіли 4-5 разів, зростає вміст канцерогенних речовин - діоксинів, які можуть привести до онкологічним захворювань грудей.

Майонез, чіпси, торти - теж надзвичайно шкідливі продукти. Для приготування майонезу, чіпсів, попкорну, печива, цукерок, пиріжків, тортів, гамбургерів і т.д. виробники часто використовують трансжири, які провокують розвиток онкозахворювань.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про ТОП-3 поширені звички, що ведуть до розвитку онкології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ