Today.ua

Київстар змінив умови старого тарифного плану

Київстар, один з найбільших мобільних операторів України, змінив умови старого тарифного плану. Про це повідомили у прес-службі Kyivstar.

Зазначається, що Київстар оголосив про розширення списку програм, для яких не враховується трафік, додавши туди нещодавно стартувавший в Україні YouTube Music.

Kyivstar повідомив, що YouTube Music включився і для старих тарифів:

Також до списку увійшли тарифи, в яких підключені пакети «Безлім Відео 3000 МБ» і «Безлім Відео 2000 МБ».

Пакет «Безлім Месенджери» теж включає музичні сервіси без обліку трафіку, але так працюють тільки «Радіо Київстар», Apple Music та «Звук», YouTube Music в переліку немає.

Для довідки: Київстар – український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі для 3G і 4G зв'язку для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс - у Нідерландах. Київстар більше 20 років здійснює діяльність в Україні і є найбільшим платником податків на телеком ринку, одним з кращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

Раніше Kyivstar потрапив у новий скандал. Як тільки Today.ua написав, що Kyivstar, один з найбільших мобільних операторів України, для абонентів з тарифним планом «Безлім Відео» включив безлімітний доступ до сервісу YouTube Music. Так відразу клієнти оператора стали скаржитися, що їх обманюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ