Кава стане шкідливою: три інгредієнти, які категорично не можна додавати до напою

Автор: Леся Ловіцька

Каву мало хто п'є без будь-яких добавок, що покращують запах та смак. Названо три інгредієнти, які категорично не можна додавати до напію – він стане шкідливим для організму.

Кава стане шкідливою: три інгредієнти, які категорично не можна додавати до напою - today.ua

Є безліч способів приготування кави, а також добавок, покликаних підвищити її харчову цінність. До нього додають молоко, корицю, коріандр, кардамон та багато інших спецій. Дієтологи вважають, що у складі точно не повинно бути наступних інгредієнтів.

Цукор

Це один із найшкідливіших продуктів, який багато лікарів закликають зовсім виключити із раціону харчування. Кава з цукром входить у звичку, а якщо кількість чашок перевищує 1-2 на день, варто замислитись. Такий напій не принесе користі організму, сприятиме набору ваги та негативно впливатиме на стан шкіри. Краще використовувати мед, стевію чи кленовий сироп.

Штучні підсолоджувачі

Багато кавоманів замінюють шкідливий цукор штучними підсолоджувачами, але й у них немає користі. Такі речовини порушують роботу шлунка та баланс бактерій у кишечнику. Оптимально забути про них і віддати перевагу натуральним інгредієнтам.

Популярні зараз

З'явилася найдоступніша нова Skoda Octavia з дизельним двигуном

В Україні знижено ціни на газ

Мобілізація жінок: хто зобов'язаний стати на військовий облік у ТЦК за новим законом

Telegram-канали масово повідомляють про потужний блакитний спалах у небі над Україною: його бачили в багатьох областях

Кава стане шкідливою: три інгредієнти, які категорично не можна додавати до напою

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Збиті вершки

Ще один популярний продукт, який часто додають у каву. У такій добавці часто міститься цукор, а також штучні ароматизатори та інші інгредієнти, які визнані шкідливими для здоров'я. Спробуйте використовувати як альтернативу молоко, причому не тваринного, а рослинного походження. Найкращий вибір - кокосове, мигдально або вівсяне. З ними кава стане дуже ніжною і набуде специфічного кремового присмаку.

Раніше була названа найшкідливіша кава, яку багато хто вважає корисною для організму.