Картопля - це один з найпопулярніших продуктів у всьому світі. З картоплі можна приготувати безліч страв - її можна тушкувати, запікати, смажити, робити з неї пюре, додавати в рагу, супи і т.д. Сьогодні ми пропонуємо ознайомитись з рецептом картоплі в часниковій олії. На приготування вам знадобиться мінімум часу та зусиль, а результат неодмінно порадує вас та всю сім'ю.
Вам знадобляться наступні інгредієнти:
- вершкове масло - 100 г;
- петрушка - 3 ст. л.;
- сметана - 1 ст. л.;
- сир - 5 ст. л.;
- картопля - 5 шт.;
- часник - 4 зубчики.
Вершкове масло треба викласти в чашку. Почистіть часник, розчавіть його і дрібно поріжте. Також дрібно порубайте петрушку. Сир натріть на дрібній тертці.
Всі інгредієнти треба поєднати, покласти сметану, сіль та перець. Ретельно все перемішайте.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Картоплю почистіть та розріжте вздовж вздовж, щоб вийшла "гармошка", як на фото. Трохи змастіть форму для запікання маслом та викладіть у неї картоплю, а поверх неї - часникове масло. Випікайте страву при температурі 220 градусів протягом 30 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповіли, з чим ні в якому разі не варто їсти смажену картоплю.