Today.ua

“Канапки з червоною ікрою та лососем“: як “Слуга народу“ збирається змінити меню у Верховній Раді

Колишній ресторатор, шоумен, а також народний депутат України від "Слуги народу" Микола Тищенко збирається змінити меню у їдальні Верховної Ради. За свою ресторанну діяльність він перепробував безліч страв і міг би багато чого смачного запропонувати депутатам. Як відомо, ресторатору належать столичні заклади мережі "Наша карта" ("Велюр", "Рішельє", "Сейф", "ТургенеФ", "Пухнастий", Olmeca Plage, "Три вилки"). Крім того, Тищенко був суддею кулінарного шоу "МастерШеф" та вів програму "Ревізор".

Під час інтерв'ю журналістам у свій перший робочий день в Верховній Раді Тищенко розповів, що новообрані депутати були здивовані меню у їдальні. Особливо їх потішили канапки з червоною ікрою та лососем, які у перерві масово розкупили.

Вартість страв у місцевій депутатській їдальні варіюється від 20 до 175 гривень. Зокрема, ціна салатів і закусок в парламенті стартує з позначки 22 гривні. Про це свідчить публікація народного депутата дев'ятого скликання від партії "Слуга народу" Олександра Скічко в Instagram.

Наприклад, салат "східний" обійдеться в 40,5 гривні, "цезар" - 40,4 гривні, бутерброд з лососевою ікрою - 55,6 гривні, а з сьомгою - 48,4 гривні.

В якості основних страв депутатам пропонують картопляні зрази з м'ясом за 58,6 гривні, біфштекс - 74,8 гривні, борщ з яловичиною - 45,7 гривні.

Млинці з кабачків з адигейським сиром і сметаною коштують 48 гривень, філе хека - 73,9 гривні, запечена з печерицями корейка - 83 гривні, язик варений - 75 гривень.

З більш дорогих страв в наявності є люля-кебаб - 80,4 гривні та філе сьомги - 174,4 гривні.

За словами журналіста Ельдара Сарахмана, нові депутати кажуть, що їжа в їдальні Ради не дуже смачна.

Нагадаємо, нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко накинувся на журналістку, яка намагалася дізнатися у нього, що він знає про трагедію в Іловайську.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада IX скликання проголосувала за зняття недоторканності народних депутатів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ