Дієтологи назвали рецепт жирозжигаючої страви для схуднення

Автор: Лобанова Єлизавета

Дієтологи назвали ідеальну страву для схуднення, головний інгредієнт якої завдає нищівного удару по жировим відкладенням. Такою стравою є рагу з броколі. Цей овоч не лише допомагає спалювати зайві кілограми, але й нормалізує обмін речовин.

Дієтологи назвали рецепт жирозжигаючої страви для схуднення - today.ua

Броколі - дуже корисний овоч для нашого організму. Він регулює рівень цукру в крові, захищає клітини організму від ушкодження ДНК, іншими словами, запобігає виникненню онкології. Також у складі цього овоча переважають вітаміни С і К, які необхідні для нормальної роботи сполучної, кісткової тканини і нирок. Броколі допомагає регулювати рівень гормонів. Поживні речовини, що знаходяться в рослині, знижують рівень естрадіолу, який відповідає за накопичення жиру.

Рагу, в основі якого лежить капуста броколі, вбиває почуття голоду, дозволяючи довго відчувати ситість. Справа в тому, що волокна цього овоча вкрай повільно перетравлюються, змушуючи шлунок працювати. Ця властивість броколі допомагає швидко худнути, уникаючи переїдання.

Дієтологи назвали рецепт жирозжигаючої страви для схуднення

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

У більшості рецептів за основу беруть суцвіття капусти. Але для готування можна використовувати і стебло, попередньо очистивши його від шкірки.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Дієтологи рекомендують:

  • На сніданок приготувати броколі на пару і додати туди терте яблуко.
  • На обід приготувати овочевий суп з броколі, моркви, буряків і помідорів.
  • На полуденок броколі з нежирним кефіром.
  • На вечерю тільки броколі, приготовану на пару.

Медики попереджають, що ця капуста може мати протипоказання, тому перед її вживанням необхідно проконсультуватися у лікаря. Овоч небажано вживати людям з підвищеною кислотністю шлунка, захворюваннями підшлункової залози, гастритом і виразкою.

Раніше дієтолог Олена Кален розвінчала сім головних міфів про схуднення, які не тільки вводять в оману, але й шкодять здоров'ю.

Головне