Today.ua

Дієтологи розповіли, як схуднути при сидячій роботі

Активність і правильне харчування – ось формула ефективного схуднення для будь-якої людини. Але навіть ті, хто веде малорухливий спосіб життя, можуть привести себе у форму, дотримуючись певної дієти. Дієтолог з США розповіла про тонкощі раціону для тих, у кого сидяча робота і не має можливості відвідувати тренування.

Тим, хто по роботі змушений сидіти на стільці, важливо обзавестися корисними звичками, які б допомогли залишатися струнким на тлі загальної малорухливості.

Дієтолог рекомендує харчуватися протягом дня корисними продуктами – перекушувати замість печива і солодощів шматочками фруктів, горіхами, сиром та свіжими овочами.

Також необхідно пити достатньо води.

При сидячій роботі потрібно регулярно робити перерви — через годину, в крайньому випадку, через дві години. Під час кожної такої зміни слід порухатися, можна випити чаю.

Дієтолог зазначила, що 30 хвилин фізичної активності кожен день достатньо для підтримки форми. Щоб досягти цього рівня, можна робити вправи під час перегляду улюблених серіалів або ток-шоу, менше користуватися транспортом. Відмінне рішення — не користуватися ліфтом і підніматися по сходах пішки.

Раніше повідомлялося, що для швидкого схуднення дієтологи рекомендують позбавитися від деяких продуктів. Червоне м’ясо і жирну рибу варто замінити на субпродукти і курку, в раціон слід додати курячі і перепелині яйця, нежирні молочні продукти без цукру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ