Борщ - улюблена багатьма страва, яку можна готувати за різними рецептами, додаючи для пікантності і смаку часом несподівані інгредієнти. Деякі господині кидають в борщ яблука і чорнослив, хтось використовує для піджарки овочів сало, а хтось олію, ну а що вже говорити про томатну пасту...Варіантів її приготування існує десятки. При цьому, є і ті, у кого не виходить приготувати борщ таким чином, щоб він був у міру кислим, і в міру гострим. Саме для цих господинь ми розкриємо один маленький секрет.
Якщо ви раніше готували борщ з додаванням оцту або лимона, то забудьте про це. Пікантності і насиченості борщу надає зовсім інший інгредієнт, з яким важко буде переборщити і зіпсувати страву. Йдеться про солоні помідори. Це значно спрощує завдання. Тепер не потрібно думати, яку томатну пасту або соус для борщу вибрати в магазині. Достатньо купити банку солоних помідорів, і у вас буде чудова заправка для борщу, яка замінить і оцет, і свіжі томати.
Соління не потрібно обсмажувати на сковороді разом з цибулею і морквою, а досить збити м'якоть солоних помідорів на блендері і додати до борщу разом з картоплею.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Якщо ви не доїли зимову консервацію, або того краще, у вас є запаси з попередніх років, саме час знайти їм застосування, тим більше, якщо у вашій родині люблять борщ.
Якщо раніше ви могли переборщити з оцтом, і борщ виходив кислим, то тепер такої проблеми не буде. Солоні помідори додадуть страві красивий червоний колір і насичений смак. Вийде не гірше, ніж в ресторані!
Раніше ми ділилися рецептом смачної борщової засмажки на салі, яка зробить вашу страву більш пікантною.