Today.ua

“Зустрічаємось як старі друзі“: Кличко розповів про свої стосунки із Зеленським

Мер Києва Віталій Кличко розповів, які стосунки він має з президентом України Володимиром Зеленським. Зокрема, в інтерв'ю українському інтернет-виданню він зазначив, що зустрічається із Зеленським, "як зі старим другом".

Загалом Кличко назвав відносини з главою держави "хорошими".

"Жодного разу ніяких претензій з боку Зеленського в свою сторону я не чув. Персональні відносини - нормальні. Зустрічаємося як старі друзі, можна сказати", - зазначив Кличко.

Також він прокоментував жарти "95-го кварталу" на його рахунок.

"Є гумор, є сатира, а є жарти нижче пояса. Вважаю, що багато з них були навмисними, щоб представити Кличка в не дуже доброму світлі. Я кілька разів про це говорив панові Зеленському, коли ми зустрічалися, і він вів дні народження, або на інших заходах. Говорив йому, що, на мою думку, це не мистецтво. А він відповідав: "Віталій, ти коли боксував, це не була бійка". Я ж: "Іноді це була дійсно бійка на рингу", - розповів мер.

Нагадаємо, у середу, 4 вересня, Кабмін за закритими дверима підтримав звільнення голови КМДА Віталія Кличка. Міським головою він залишиться, однак виконавчу владу довірять новому менеджеру. Остаточне рішення щодо звільнення Кличко тепер за президентом Володимиром Зеленським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ