Today.ua

“Знову разом“: Могилевська і Яма заінтригували шанувальників

Відома українська співачка і легенда проекту "Танці з зірками" Наталія Могилевська у цю неділю, 3 листопада, вийде на паркет разом зі своїм першим партнером по проекту - хореографом Владом Ямою. Одинадцятий прямий ефір "Танців з зірками" пройде під назвою "Повернення героїв", одним з головних сюрпризів якого стане саме повернення на проект переможниці одного з сезонів Наталії Могилевської.

У неділю всі пари вийдуть на паркет разом із зірками, які брали участь у минулих сезонах проекту. Запрошені герої не просто станцюють з нинішніми учасниками, але й безпосередньо братимуть участь у постановці номерів. Протягом кількох днів у соціальних мережах шанувальники робили безліч припущень, як складуться зіркові тріо, і організатори шоу вирішили розсекретити склад учасників.

Так, до самої технічної парі проекту Ганни Ризатдінової і Олександра Прохорова приєднається грузинський бізнесмен, ведучий Іраклі Макацарія. Його з Яною Заєць називали одними з найбільш гарячих учасників минулого року. Вони продемонструють на паркеті запальну ча-ча-ча під хіт Shawn Mendes, Camila Cabello – Senorita, і розкажуть історію про те, як два чоловіки одночасно змагаються за увагу дівчини. На паркеті до Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової приєднається Ігор Ласточкін, в парі з яким Ілона перемогла в минулому році. Глядачів чекає диско, з допомогою якого Володимир спробує довести всім, що справедливо залишився в шоу, хоча в минулому ефірі отримав низькі бали від суддів.

Гумористка Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар станцюють разом з ведучим Русланом Сенічкіним. А до самої драматичної пари проекту Ксенії Мішиної та Жені Кота приєднається українська співачка болівійського походження MICHELLE ANDRADE, яка у другому сезоні танцювала з Женею. Тріо виконає на паркеті веселий свінг. Олексій Яровенко та Олена Шоптенко станцюють разом з актором театру і кіно і одним з фаворитів минулого сезону Павлом Вишняковим. Разом вони втілять на паркеті відому історію з опери Кармен. Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець і Макс Леонов продемонструють танець, який Олені дається найважче – сальсу. А допомагати парі буде гуморист і тренер "Ліги Сміху" Юрій Ткач, який з'явиться в ролі вчителя танців.

Нагадаємо, Наталя Могилевська перемогла у проекті "Танці з зірками" в 2017 році, де її партнером тоді був хореограф Ігор Кузьменко.

Як повідомлялося, у своєму недавньому інтерв'ю Наталя Могилевська зізналася, що зараз важить 68 кілограмів і хоче схуднути на вісім кіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ