Today.ua

Знедолені “Слуги народу“: у списку партії Зеленського мінус 7 кандидатів

У неділю, 7 липня, політична партія "Слуга народу" виключила зі свого виборчого списку 7 кандидатів в депутати на дострокових виборах у Верховну Раду, які відбудуться 21 липня 2019 року. Про це повідомила прес-секретар політсили Євгенія Кравчук.

За словами спікера "Слуги народу", у понеділок, 8 липня, юристи партії звернуться до ЦВК з поданням про скасування реєстрації цих кандидатів зі списку "Слуги народу" в загальнодержавному виборчому окрузі.

Прізвища та номер кандидатів, які вже не числяться у списку партії "Слуга народу", Євгенія Кравчук опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

"Підставами для виключення зі списку стали результати постпраймерізу, надана громадянами через партійний сайт інформація", - повідомили в "Слуги народу".

Нагадаємо, ведучий телеканалу «1 1» Сергій Іванов, якому пропонували йти на вибори по мажоритарній системі, відмовився балотуватися від партії «Слуга народу».

“Мене дуже турбує ватний шар оточення президента, і я не збираюся про це мовчати. ​​Я готовий в будь-який момент надати інтелектуальну допомогу президенту і його політичній силі (судячи з усього, це їм не завадить)”, – зазначив Сергій Іванов.

Раніше колишній депутат Одеської міськради Дмитро Співак відмовився йти на вибори в Раду за списком “Слуги народу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ